(Video) Filmul reținerii moldovenilor care intenționau să pună în circulație 63.000 de euro falși

Inspectoratul General al Poliției a publicat un video din cadrul unui dosar penal. Angajații Direcţiei investigaţii criminalitate organizată a INI al Inspectoratului General al Poliției, de comun cu procurorii PCCOCS, precum și angajații Direcţiei asistenţă operativă a IGP şi BPDS „Fulger” au reținut în flagrant, cu plasarea ulterioară în arest, trei persoane, membri ai unui grup criminal organizat, specializat în punerea în circulație a bancnotelor false.

În urma a două tranzacții, în total, urmau să ajungă în circulație 63.000 de euro falși.

În rezultatul perchezițiilor, oamenii legii au mai depistat arme, muniții deținute ilegal, obiecte de preț, precum și mijloace financiare, care au fost ridicate și supuse expertizelor.

Învinuiții sunt doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 30 și 47 de ani, care au fost anterior judecați pentru alt gen de infracțiuni.

Pentru fapta de care sunt învinuiți acum, legea penală prevede pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 7 la 15 ani.

Sursa: cotidianul.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture