(Video) Haos la priveghiul lui Maradona

Priveghiul lui Maradona va fi prelungit, a anunțat guvernul argentinian, după ce fanii legendarului fotbalist au intrat în confruntări cu polițiștii. Fanii lui Maradona au stat în coadă cu miile pentru a își lua rămas bun de la vedeta argentiniană, însă după mai multe ore de așteptat, răbdarea lor pare că s-a terminat. Mulțimea a încercat să ia cu asalt Casa Rosada, locul unde se află sicriul, iar polițiștii au încercat să îi oprească folosind gaze lacrimogene și trăgând cu gloanțe de cauciuc, scrie digi24.ro

Forțele de ordine argentiniene au folosit gloanțe de cauciuc și gaze lacrimogene pentru a încerca să îi disperseze pe fanii lui Maradona în apropiere de Casa Rosada, acolo unde se află trupul celebrului campion.

Scenele au fost difuzate în direct la televiziunile din țară, iar ulterior, sicriul a fost mutat. Primele confruntări au avut loc în zona clădirii guvernamentale și în Plaza de Mayo, acolo unde mulțimea a încercat să ia cu asalt Casa Rosada.

Fanii din Napoli îl comemorează pe Maradona la stadionul San Polo

Fanii lui Maradona s-au adunat în număr mare și la Napoli. Ei au aprins candele și lumânări în memoria superstarului, iar în jurul stadionului San Polo au fost aprinse semnale luminoase. Maradona, unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile, este divinizat de suporterii din orașul italian, după ce acesta a jucat vreme de 7 ani la clubul Napoli.

Patronul clubului a spus că intenționează să schimbe numele stadionului pentru a îl onora pe Maradona.

Sursa: digi24.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture