(Video) Incendiu la gunoiștea din Florești: locuitorii se plâng că orașul este învăluit de fum deja de trei zile

Incendiul de la gunoiștea din orașul Florești, care a izbucnit încă în data de 26 iulie încă nu a fost lichidat complet. Deja de trei zile, oamenii care locuiesc în apropiere se se sufocă din cauza fumuluui și mirosului insuportabil. Despre asta scriu locuitorii orașului pe rețelele de socializare. În una din postări este specifcat că chiar și deplasarea pe străzi este o adevărată provocare.

Oamenii nici măcar nu-și pot deschide geamurile pentru că aerul care vine de afară este poluat. Tot în postare mai scrie că autoritățile nu au găsit soluții pentru a stinge incendiul și că pompierii nu ar avea suficientă apă.Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IGSU a declarat că în data de 26 iulie, focul a fost lichidat, iar de atunci, la Florești salvatorii nu au mai fost solicitați.

Amintim că focul a izbucnit în dimineața de 26 iulie, iar atunci 4 echipe de pompieri au intervenit la fața locului. Flăcările au fost localizate fără ca cineva să aibă de suferit. Cauzele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.

Sursa: echipa.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture