(Video) Mobilă cu țigări în valoare de peste un milion de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și confiscat la Agigea peste 412.000 pachete cu țigări de contrabandă, transportate într-un container care avea la fațadă obiecte de mobilier. Marfa de contrabandă valorează peste un milion de euro.

Conform documentelor de transport, containerul  trebuia să fie încărcat cu mobilier din material plastic, având ca provenienţă Emiratele Arabe Unite. La deschiderea containerului, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au constatat că în partea din faţă se aflau cutii care conţineau obiectele de mobilier menţionate în documente, iar restul containerului era încărcat cu cutii de carton ce conțineau țigări de proveniență Duty Free.

Containerul a fost transportat la sediul Gărzii de Coastă, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 412.050 pachete cu țigări, în valoare de 4.944.600 lei (aproximativ 1.021.600 euro).  Ţigările au fost ridicate de polițiștii de frontiera in vederea confiscării.

Operațiunea polițiștilor a fost declanșată în baza primirii unei informații, precizează un comunicat al Poliției de Frontieră.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului din cadrul Curții de Apel Constanţa, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: digi24.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture