Video// Peste 80 de unități de transport verificate de către Polițiști

Polițiștii au depistat circa 72 de conducători care au admis mai multe încălcări.

0

Angajații Secției documentare accidente rutiere din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, au efectuat verificări la firmele de,,Taxi”, cât și a transportului public care prestează servicii de transport a călătorilor din mun. Chișinău. Acțiunile polițiștilor au drept scop responsabilizarea conducătorilor auto și a administratorilor, întru verificarea stării tehnice a unităților de transport cât și respectarea măsurilor de control și combatere a infecției cu COVID-19, se arată în comunicatul emis de Direcția de Poliție a mun. Chișinău.

În contextual dat pe parcursul a două zile polițiștii au verificat în jur de  80 de unități de transport: trolebuze, microbuze și taxi-uri.Astfel în urma acțiunilor  desfășurate, polițiștii  au depistat  circa 72 de conducători care au admis mai multe încălcări cum ar fi: defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizaţia de rigoare, amplasarea neautorizată pe vehicule a publicităţii. În privința a 63 de conducători care au admis astfel de încălcări au fost întocmite procese verbale.

Menționăm faptul că totodată în cadrul raziilor desfășurate de către polițiști în traficul rutier au fost depistați 15 conducători auto, care în timpul transportării călătorilor le lipseau masca de protecție, astfel fiind încălcate măsurile de siguranță care sunt impuse de către autorități întru neadmiterea răspândirii virusului COVID-19. Șoferilor le-au fost întocmite procese verbale în conformitate cu prevederile art. 76/1 Cod Contravențional.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture