(Video) Poliția a arestat bărbatul care a pulverizat gaz lacrimogen într-un localnic la Varnița

O situație mai încordată o avem la Varnița, unde un număr de persoane din rândul forța veteranilor precum și alți localnici încearcă să perecliteze, blocând accesul persoanelor care vin la vot, scrie unimedia.info

Urmare a intervenției poliției, lucrurile până când se mențin, accesul la secție este asigurat. Totodată, încercările rămân următoarele ca aceștia să manifeste agresiv și respectiv să limiteze accesul persoanelor la secție de votare.

Totodată, am avut și un incident care a fost provocată de către o persoană intrând în altercații verbale cu grupul de cetățeni prezenți în adiacentul secției de votare, amplasată în liceul din localitate.

În urma altercației, a fost folosit gaz lacrimogen. Persoana este identificată și reținuță și la moment este dispus procesul de constatare”, a precizat reprezentatul IGP.

Amintim că în această dimineață au avut loc altercații și îmbrânceli între cetățeni, în fața unei secții de vot din Varnița. Un grup de cetățeni au blocat accesul cetățenilor din stânga Nistrului, care au venit să voteze.

Sursa: unimedia.info

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture