(Video) Salvatorii continuă să intervină la Comrat, localitate afectată grav de ploile abundente

Aproape 90 de persoane, între care salvatori, polițiști, carabinieri și soldați continuă să intervină în Comrat, oraș afectat de precipitațiile puternice de acum două zile.  Cu ajutorul a 20 de unități de tehnică, aceștia scot nămolul din gospodării sau curăță drumurile înnămolite, relatează cotidianul.md.

Miercuri, lucrările de lichidare ale consecințelor ploilor au avut loc atât în orașul Comrat, cât și în alte localități din UTA Găgăuzia. 155 de oameni, între care salvatori, polițiști, carabinieri, soldați, dar și reprezentanții autorităților publice locale au pompat apele, dar și au scos nămolul din 27 de gospodării.

De asemenea, au fost eliberate de deșeuri 4 fântâni, iar 392 de consumatori au fost reconectați la gazele naturale. La fața locului au intervenit și angajații Serviciului de Intervenție Gaze.

Totalurile au fost făcute, aseară, în cadrul unei ședințe la care a participat și conducerea Inspectoratului General al Situațiilor pentru Urgență.

Ploile din data 29 septembrie au făcut ravagii în sudul țării. Însă cel mai mult a avut de suferit orașul Comrat.

10 familii din Comrat au fost nevoite să-și părăsească locuințele în urma intemperiei. Chicu, în inspecție la costum și în cizme de cauciuc.

Sursa: cotidianul.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture