Video// Și-au pus pe roate o afacere ilegală cu țigări și alcool contrafăcut. Trei persoane din Bălți au fost reținute

Trei persoane din Bălți au inițiat o afacere de comercializare ilegală a țigărilor și a alcoolului contrafăcut.

Afacerea ilegală a fost deconspirată de polițiștii din Bălți. Pe parcursul a două luni, polițiștii din Bălți au documentat activitatea ilicită a unor persoane suspectate de operațiuni ilegale cu alcool și țigări.

Ca rezultat al cercetărilor efectuate s-a stabilit că, trei locuitori ai municipiului Bălți, doi bărbați de 37 și 47 de ani, dar și o femeie de 65 de ani, au inițiat o afacere de comercializare ilegală a țigărilor și alcoolului contrafăcut pe teritoriul municipiului Bălți și a localităților din preajmă.

În urma perchezițiilor, la 28 septembrie curent, la domiciliile suspecților a fost depistată și ridicată o cantitate de peste 1200 de litri de alcool și 11 000 de pachete cu țigări, fără acte ce ar dovedi originea și proveniența lor.

Valoarea mărfii ridicate se estimează la peste 360 000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și identificarea altor persoane implicate în această activitate ilegală.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture