Video// Tâlhărie comisă de doi minori la o stație PECO, descoperită pe urme fierbinți de polițiștii sectorului Ciocana și procurori

Indivizii s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 14 și 16 ani, originari din capitală.

0

Infracțiunea de tâlhărie comisă în sectorul Ciocana, a fost descoperită de către ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Ciocana, de comun cu polițiștii din cadrul Direcției de Poliție a mun.Chișinău sub conducerea procurorilor Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Ciocana.

În noaptea de 20 noiembrie curent, două persoane necunoscute au pătruns cu un extinctor într-o stație peco din sectorul Ciocana. Cei doi indivizi au intrat cu cagule pe cap, și printr-un act însoțit de violenţă periculoasă pentru viaţa sau sănătatea persoanei agresate, au sustras în mod deschis din safeu, mijloace bănești în sumă totală de 26.850 lei. Pe lângă suma de bani sustrasă, tâlhăria s-a lăsat cu vătămări corporale victimelor, dar și daune materiale considerabile pentru benzinărie. Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă“, se arată în comunicatul emis de Direcția de Poliție a mun. Chișinău.

Astfel ca urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, tinerii suspectați în comiterea infracțiunii au fost identificați, reținuți și escortați la inspectorat, pe data de 22 noiembrie, la 2 zile dupa incident.Mai mult decât atât în cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, declarând că au cheltuit toata suma sustrasă.

Menționăm faptul că indivizii s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 14 și 16 ani, originari din capitală, fiind cercetați penal pentru un șir de alte infracțiuni similare. Actualmente bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și sunt cercetați penal pentru ,,Tâlhărie”.

Conform Codului Penal al Rep. Moldova, acțiunile făptașilor se pedepsesc cu închisoare de la 8 la 10 ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture