Viorica Dumbrăveanu, infectată cu COVID-19: Sper că voi trece cu bine

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Viorica Dumbrăveanu a menționat pe rețeaua socială Facebook faptul că urmează tratamentul prescris de medici și speră că va trece cu bine de COVID-19, transmite Știri.md.

„De 7 luni, Republica Moldova se confruntă cu o criză fără precedent. Sistemul medical, împreună cu alte autorități ale statului,  cu cetățenii responsabili, încearcă să facă față infecției COVID-19. Toți împreună am lucrat și lucrăm până la epuizare.

În tot acest răstimp, am luptat pentru viața fiecărui cetățean și am trecut peste greutăți inimaginabile. Din păcate, am pierdut colegi și prieteni, care nu au reușit să înfrunte boala.

În aceste momente și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de COVID-19.

Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră, este cel mai de preț lucru pentru care merită să luptăm în această viață.

Mulțumesc colegilor din sistemul medical, care muncesc zi și noapte, cu dedicație și curaj. Sănătate tuturor și gânduri bune”, a menționat Viorica Dumbrăveanu.

Menționăm că actualmente, în R. Moldova au fost înregistrate în total 35.904 de cazuri de COVID-19.

Potrivit datelor oficiale, până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate deja 981 decese din cauza COVID-19.

Știri.md amintește că starea de urgență în sănătatea publică a fost prelungită până pe 15 septembrie.

Sursa: știri.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture