Visul lui Ion Paladi s-a îndeplinit: fiul acestuia interpretează un feeric colind alături de orchestra „Lăutarii”

0

În ajunul Sărbătorilor iarnă,  toate visele pot deveni realitate.  Despre acest lucru ne convinge și fiul interpretului Ion Paladi. Prin intermediul faimosului colind „Am plecat să colindăm”, acompaniat de orchestra „Lăutarii” din Chișinău, Lucian ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei când umblam din casă în casă să colindăm toată ziua de Ajun. Imaginele feerice din videoclip au fost filmate alături de copiii de la Așezământul de copii Sf.Ierarh Leontie de la Rădăuți.  

Visul devenit realitate! Bucuria și mândria mea, Lucian Paladi, astăzi ne colindă! Primiți colindul?!”, se arată în mesajul interpretul Ion Paladi, postat pe pagia sa de Facebook.

„Am plecat să colindăm” sau „Domn, Domn să-nălțăm” este unul dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun. Îl puteți asculta în interpretarea lui Lucian Paladi și să vă bucurați de magia sărbătorilor de iarnă, se arată în descrierea videolui publicat pe pagina de YouTube al interpretului .

Publicat la data de 10 decembrie videoclipul a reusit să strângă peste 19 mii de vizualizări.  Internauții au rămas plăcut surprinși de acest videoclip unii au spus că s-au întors în timp de parcă au revinit în anii 80 și 90, iar alții au remarcat că Lucian seamănă foarte mult cu tatăl său.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture