Vloggerul David Manukyan a venit în Moldova și i-a cumpărat o casă unei bunici rămase pe drumuri

David Manukyan, cunoscut și sub numele de Dava, a făcut un gest frumos. Celebrul vlogger armean din Rusia a aflat despre povestea tristă a unei bătrânele din Tiraspol, care a fost dată afară din casă de către nepoata sa.

0

Femeia în vârstă de 70 de ani a fost nevoită să rătăcească pe drumuri. Aflând despre povestea dată , Dava a ajuns în Moldova pe data 5 decembrie, a găsit-o pe bunică i-a cumpărat mâncare, a dus-o la un restaurant, după care a cazat-o în incinta unui hotel. Pe lângă toate acestea adevărata surpriză pe bunicuță o aștepta a doua zi, transmite unica.md. 

Dava a adus-o pe femeie în apartamentul pe care îl cumpărase special pentru ea. Bătrâna de 70 de ani a fost plăcut surprinsă, un astfel de cadou a adus-o până la lacrimi.

..Fiule, ești de aur, mulțumesc pentru ajutor”, i-a mulțumit bunica lui Dava, conform kp.md.

Vloggerul David Manukyan însuși a decis să refuze să participe la show-ul ,,Pesnya Goda”, unde, apropo, ar fi trebuit să fie moderator. David a spus că lui nu-i pasă de ceea ce cred alții, dacă e hyping sau nu. Principalul lucru, potrivit lui, sunt emoțiile pozitive pe care le primește din faptele bune pe care le face acesta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture