Zeci de plase de pescuit au fost scoase din apă de către polițiștii de frontieră

Diverse specii de pești, inclusiv specii rare și crustacee au fost eliberate înapoi în apă.

În urma patrulării pe sectorul acvatic au fost depistat ustensile destinate prinderii animalelor vertebrate și crustaceelor în cantități mari, interzise de altfel pentru pescuitul în apele de frontieră. Informația a fost prezentată într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră.
Astfel zeci de plase de pescuit au fost scoase din apă de către polițiștii de frontieră ai SPF Olănești, weekend-ul trecut. Diverse specii de pești, inclusiv specii rare și crustacee au fost eliberate înapoi în apă. Ustensilele identificate au fost transmise către reprezentanții Inspectoratului pentru Protecția Mediului. La momentul actual sunt întreprinse diverse acțiuni de observare și investigare pentru a identifica persoane care sunt implicate în instalarea plaselor depistate de pescuit.

Poliția de Frontieră îndeamnă toți cetățenii amatori de pescuit să fie responsabili față de fauna rezervoarelor acvatice și să respecte regulile de aflare în zona de frontieră.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture