112 cazuri noi de coronavirus în Republica Moldova: Bilanțul urcă la 864

Încă 112 cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în Republica Moldova. Astfel, bilanțul infectărilor urcă de la 752 la 864 de cazuri în 24 de ore. Datele au fost prezentate cu puțin timp în urmă de președintele Igor Dodon, transmite agora.md.

Dintre noile cazuri confirmate opt sunt de import, iar 104 sunt de transmitere locală. Cazuri noi de COVID-19 au fost depistate la Căușeni, Strășeni, Călărași și Telenești.

„Astăzi au fost efectuate 349 de teste. Au fost testate pozitiv 112 persoane.  Prin urmare, totalul cazurilor este 864. De asemenea, pe parcursul zilei de astăzi a fost înregistrat un deces. Totodată, avem 30 de cazuri tratate”, a declarat Igor Dodon.

Astăzi, 5 aprilie,  au fost înregistrate trei decese, printre care și un cadru medical. La moment 15 persoane au încetat din viață, iar 30 de oameni au fost tratați.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture