12 decese provocate de noul virus de tip COVID-19

În Republica Moldova sunt deja 12 decese provocate de noul virus de tip COVID-19.

Informațiile au fost oferite de prim-ministru Ion Chicu, după ședința Centrului Unic de Comandă a stării de urgență, transmite Știri.md.

Astfel, doar astăzi, 4 aprilie, trei persoane au decedat din cauza virusului COVID-19.

Prima persoană decedată este o tânără de 27 din stânga Nistrului, care se afla într-o stare foarte gravă și suferea de insuficiență renală și pneomonie bilaterală.

O femeie de 57 ani din Chișinău, a decedat de COVID-19, având comorbidități: diabet zaharat, decompensat HTA, pneumonie bilaterală, boală ischemică.

Și o femeie de 65 din Chișinău, cu pneumonie comunitară segmentară pe dreapta, insuficiență respiratorie de grad II, insuficiență renală acută, nefropatie toxică, insuficiență cardiacă, demență organiză, boala Alzheimer, a decedat de COVID-19.

Potrivit datelor oficiale, până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate deja 12 decese din cauza COVID-19, iar 27 de pacienți s-au tratat de noul coronavirus.

Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19 (4 aprilie 2020, ora 17.30)

Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19 (4 aprilie 2020, ora 17.30)

Gepostet von Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova am Samstag, 4. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture