15 mai – zi de alegeri locale. În 10 sate vor fi aleși primari noi

0

La 15 mai, în 10 localități din țară se vor desfășura alegeri locale noi. Comisia Electorală Centrală a anunțat, la ședința din 15 februarie, că în listă a fost inclus și satul Hagimus, raionul Căușeni, transmite agora.md. 

Locuitorii din Hagimus urmează să iasă la vot pentru a-și alege un nou primar. Se întâmplă, după ce fostul primar al localității, Anatolie Iepure, în vârstă de 68 de ani, a decedat într-un accident rutier.

Anterior, Comisia a stabilit desfășurarea, în aceeași zi a alegerilor locale noi pentru alte 9 localități din țară: comuna Ghetlova, raionul Orhei; comuna Horodiște, raionul Rezina; satul Zastânca, raionul Soroca; satul Moara de Piatră, raionul Drochia; satul Tătărești, raionul Strășeni; satul Glinjeni, raionul Fălești; satul Păulești, raionul Călărași; comuna Alexăndrești și satul Zăicani, raionul Râșcani.

Totodată, pe 15 mai 2022, va fi aleasă și noua componență a Consiliului comunal Lozova, raionul Strășeni.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture