Tiraspolul anunță câți cetățeni au votat la alegerile nerecunoscute de duminică

0

Peste 144.000 de cetățeni au participat ieri, 12 decembrie, la alegerile nerecunoscute din stânga Nistrului. Potrivit presei locale, 144.136 de persoane s-au prezentat la urnele de vot pentru a alege un nou lider al regiunii, transmite Știri.md.

Cei mai activi au fost locuitorii din Tiraspol, acolo au votat 43.549 de persoane. La Bender – 24.277 voturi, La Grigoriopol s-au prezentat 12.036 de persoane, la Dubăsari au votat 10.514 de oameni, la Camenca – 8.807, la Râbnița – 21.623, iar la Slobozia – 23.330.

Astfel, astăzi urmează să se anunțe cine a câștigat alegerile nerecunoscute din Transnistria.

Reamintim că Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) prin intermediul canalelor diplomatice a venit cu un apel către toți partenerii externi de a se abține de la delegarea observatorilor și participarea la așa-numitele alegeri prezidențiale din stânga Nistrului. Nici România nu recunoaște alegerile din Transnistria.

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture