Năstase, despre candidatura lui Plîngău: Îmi exprim totalul sprijin

0

Platforma DA l-a înaintat la funcția de președinte al partidului pe Dinu Plîngău. Potrivit unui comunicat de presă, Congresul formațiunii a fost planificat pentru data de 20 martie 2022, transmite Știri.md.

Fostul președinte al partidului, Andrei Năstase, s-a declarat mulțumit de candidatura înaintată.

 ”Îmi exprim totalul sprijin și încurajez și Consiliul Politic Național al Platformei DA să sprijine unicul candidat înscris în cursa pentru președinția partidului, pe domnul Dinu Plîngău”, a declarat acesta.

De asemenea, Năstase nu s-a abținut și de la critici la adresa Guvernului care, în opinia politicianului, acționează în detrimentul țării.

”Privind spre viitor, văd Platforma DA în centrul unei construcții politice solide și ordonate după esențialul principiu al competenței și responsabilității față de oameni și țară! Este momentul să asumăm cu toții această realitate! Spațiul politic și public din RM este populat de foarte, foarte mulți incompetenți, impostori și geniali oportuniști! Din dorința nețărmurită  de a conduce doar ei aceasta țară, cei de la guvernare nici nu se gândesc să apeleze la expertiză și resursa umană de calitate a Platformei DA! Grav! Motivele, le bănuiți cu toții! Cu Slusari acolo, cum făcea Spînu cu plățile și cu Gazpromul? Cu Plîngău lângă ei, cum făcea Stamate cu avizul de la Guvern… dar cu Moțpan în bancă lângă el, mai juca tetris în Parlament tânărul care ne decide astăzi viitorul cu iresponsabilitatea sa?”, a spus Năstase.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture