2 ELEVI DE LA L.T. ,,MIHAI EMINESCU” VOR FI SCUTIȚI DE UN EXAMEN DE BACALAUREAT

Pasiunea pentru disciplinile îndrăgite le-a adus victorie. Mai mulți elevi ai  Liceului Teoretic,,Mihai Eminescu” din Bălți s-au învrednicit de locuri de frunte în cadrul olimpiadelor republicane desfășurate în capitala țării. 3 tineri s-au întors cu locul I, 4 elevi s-au  învrednicit de locul III și tot atâția s-au întors cu mențiune.

Nicolina Murzuc împreună cu colegul ei Marius Mihăescu au obținut locul III la geografie și respectiv la chimie. Fiind în clasa a XII-a aceștia primesc automat nota 10 la bacalaureat la aceste discipline.

Elevii care au primit locuri de frunte, îndeosebi locul întâi au șansa de a participa la Olimpiada Internațională. Melania Certan a acumulat punctajul maxim și este pe primul loc la geografie. Un asemenea rezultat l-a demonstrat și Alexei Crivceanschi la disciplina biologie.

Profesorii susțin că discipolii lor au depus o muncă enormă și au dat dovadă de multă responsabilitate pe parcursul pregătirilor.

De acum 5 ani pentru Maxim Frunză participarea la olimpiada republicană la matematică a devenit un obicei, iar acest an  a devenit norocos pentru el clasându-se pe locul III.

Până la moment elevii  Liceului Teoretic ,,Mihai Eminescu” și-au demonstrat cunoștințele în matematică, chimie, fizică, geografie și biologie. Urmează olimpiadele republicane și la celelalte discipline, iar elevii sunt în toiul pregătirilor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture