200 de metri pătrați din suprafața unui depozit din Bălți, mistuiți de flăcări

Zeci de metri pătrați de la un depozit de pe strada Vasile Alecsandri din Bălți, fost mistuiți de flăcări. La fața locului pentru a stinge incendiul, a fost nevoie de intervenția a 4 echipaje de pompieri și salvatori. Potrivit primelor infomații cauza producerii indeciului nu se cunoaște încă. 

Patru echipaje de pompieri au intervenit astăzi dimineață pentru a stinge flăcările care au cuprins un depozit de păstrare a vatei minerale și polistirenului. În urma incendiului care a avut loc pe strada Vasile Alecsandri nr.2 din municipiul Bălți, 200 de metri pătrați ai construcției au fost afectați. Fumul dens a fost observat la sute de mitri.

Potrivit primelor informații, incendiul ar fi cuprins o suprafață extinsă unde era păstrat materialul.

În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ora angajații IGSU au intervenit în peste 30 situații de risc.

Incendiu pe str. Iorga din Balti. Fumul dens s-a văzut la sute de metri

Incendiu pe str. Iorga din Balti. Fumul dens s-a văzut la sute de metri

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 15. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture