4 772 de fișe epidemiologice individuale, au fost completate pe sensul de intrare în Moldova

Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 61 525 traversări.

0

În jur de 428 de evenimente cu documentarea a 449 de persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, au fost notificate la ”frontiera verde” și în punctele de trecere de către polițiști

În contextul dat în cadrul  punctelor  de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 198 544 de traversări, dintre care un număr mai mare s-a înregistrat pe sensul de ieșire din țară – 100 701 treceri, se arată într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră. Astfel valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 61 525 traversări.

Menționăm faptul că pe parcursul săptămânii trecute ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), au înregistrat 1 693 apeluri de la cetățeni, unde s-au oferit consultații privind situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Mai mult ca atât la trecerea frontierei de stat, pe sensul de intrare în Republica Moldova, au fost completate circa 4 772 de fișe epidemiologice individuale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture