Doi bărbați au fost găsiți fără suflare în propria locuință

Cazul dat a avut loc  în după amiaza zilei de 31 octombrie în satul Valea Perjei.

0

Doi bărbați în vârstă de 75 și 61 de ani au fost găsiți fără suflare în propria casa în raionul Taraclia. Cazul dat a avut loc  în după amiaza zilei de 31 octombrie în satul Valea Perjei. Astfel potrivit datelor recepționate de serviciul unic de urgență 112, trupurile neînsuflețite a bărbaților au fost depistate în interiorul casei de locuit de către rudele acestora, se arată în comunicatul emis de IGSU al MAI.

Potrivit informațiilor oferite de către IGSU al MAI la fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori. Incendiul în locuință nu s-a produs. În urma cercetărilor efectuate de specialiști se presupune că persoanele date  sa-r fi intoxicat cu monoxid de carbon care s-ar fi  emanat de la un arzător conectat la soba. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior.

În contextul dat, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă populația să respecte cu strictețe regulile de exploatare a sobelor și a instalațiilor de încălzit locuințele. Menționăm faptul că oamenii sunt rugați să verifice sobele și instalațiile de încălzit, precum și să aerisească bine încăperile. În situații de risc cetățenii sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture