7 angajați ai Spitalului Clinic Bălți sunt infectați cu noul tip de coronavirus

Din cei peste 1000 de angajați ai spitalului Clinic Bălți, doar 7 sunt infectați cu noul tip de coronavirus. Despre aceasta anunță vicedirectorul instituției medicale,  Ala Condrea. Potrivit ei, 2 medici sunt spitalizați, iar ceilalți suportă o formă ușoară a infecției și primesc tratament la domiciliu.

După ce instituția a revenit la tratarea altor maladii, decât covidul, iar angajații acestor secții revin la locul de muncă, administrația spitalului a decis testarea acestora.

Ala Condrea susține că numărul specialiștilor, care revin din concediu testați pozitiv la Covid este mult mai mare decât numărul celora, care se infectează la locul de muncă.

Aproape 4 luni, angajații instituției medicale activează în regim sporit și de alertă. Potrivit vicedirectorului medicii sunt epuizați. De accea face apel către cetățeni. ,,Paturi în spital avem, dar important este cine o să-i trateze!”.

Până la data de 16 iunie în municipiul Bălți au fost înregistrate 715 cazuri de COVID-19.  121 de pacienți sunt internați în secțiile Covid din cadrul spitalului Clinic Bălți.

7 angajați ai Spitalului Clinic Bălți sunt infectați cu noul tip de coronavirus

7 angajați ai Spitalului Clinic Bălți sunt infectați cu noul tip de coronavirus

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 16. Juni 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture