817 elevi au fost testați pozitiv la Covid-19, iar circa 13000 se află în regim de autoizolare

Creștere majoră în comparație cu săptămâna trecută.

0

Conform datelor oferite de  Ministerul Educației, 817 elevi au fost  testați pozitvi iar circa 13000 se află  în regim de autoizolare. Acesta este bilanțul din ultima săptămână prezentat de Ministerul Educației. Menționăm faptul că se atestă o creștere majoră față de săptămâna trecută. Mai mult ca atât 296 de cadre didactice au fost confirmate pozitiv, iar 226 se aflau în autoizolare.

Circa opt grădinițe și 59 de grupe de copii se aflau în carantină, la fel, în creștere.

Numărul copiilor care sunt confirmați pozitiv cu virusul COVID-19 constituia 36, cu alți 1786 care se află în autoizolare și 80 de cadre didactice care au fost confirmate pozitiv cu COVID-19.

La moment în instituțiile de învățământ profesional tehnic au fost confirmați pozitiv cu virusul COVID-19 32 de elevi, 15 cadre didactice și circa 7 cadre auxiliare.

Menționăm faptul că în universități au fost confirmați pozitiv cu virusul COVID-19 37 de studenți, circa14 cadre didactice și 12 cadre auxiliare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture