Atenție! Transfăgărășanul se închide începând cu data de 25 octobrie

Circulația transportului va fi interzisă pe DN 7C și DN 67C.

0

Începând cu data de 25 octobrie, Transfăgărășanul se închide de astăzi. Astfel circulația transportului va fi interzisă pe DN 7C (Transfăgărăşan) de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), iar sectorul dat de drum menționat va fi semnalizat corespunzător. Anunțul dat a fost făcut de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România.

„Măsura a fost adoptată de către Comisia de Revizuire Specială din cadrul CNAIR conform Normativului privind circulația rutieră pe drumurile montane, DN 7C și DN 67C „ind AND 615-2020” care prevede oprirea circulației pe Transfăgărășan”, se arată în comunicatul emis de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România. 

Menționăm faptul că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca circulația să se mențină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800).

Reamintim faptul că primii fulgi au căzut  pe celebru Transfăgărășan încă în luna septembrie a acestui an.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture