Primarul Capitalei a înaintat candidatura ex-ministrului Justiției Fadei Nagacevschi, din Guvernul Chicu, la funcția de viceprimar

În mesajul său Ion Ceban menționează că Fadei „este un specialist foarte bun și competent”.

0

Primarul general al Capitalei, a postat un mesaj pe pagina sa deFacebook. Prin intermediul acestuia anună că luni, 25 octombrie, la Biroului permanent al Primăriei a înaintat candidatura fostului ministrul al Justiției lui Fadei Nagacevschi la funcția de viceprimar al Capitalei, transmite Zdg.md.

În mesajul său Ion Ceban menționează că Fadei „este un specialist foarte bun și competent” și respectiv va propune candidatura acestui spre aprobare și numirea în funcție la următoarea ședință a Consiliului Municipal.

„Astăzi la Biroul permanent am propus candidatura lui Fadei Nagacevschi la funcția de viceprimar. Este un specialist foarte bun și competent, care va continua activitatea în domeniul juridic și agenda anticorupție în Primăria Chișinău. Candidatura o voi propune și la următoarea ședință în CMC. Sper că nu va fi abordare politică, dar constructivă din partea celor prezenți”, a scris primarul general al Capitalei Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Reamintim faptul că la 20 septembrie curent fostul ministru al Justiției Fadei Nagacevschi a fost numit consilier al vicepreședintelui Parlamentului Vlad Batrîncea.

Menționăm faptul că Fadei Nagacevschi, a fost ministru al Justiției în perioada anilor noiembrie 2019 – august 2021 în Guvernul condus de Ion Chicu, acesta este fiul avocatului Vitalie Nagacevschi, fost deputat în Parlament pe lista Partidului Liberal Democrat. Fadei Nagacevschi a fost avocatul Partidului Socialiștilor,începând cu  2019 a activat în cabinetul președintei Parlamentului Zinaida Greceanîi, în calitate de consilier.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture