A achitat sute de euro pentru a avea dreptul de a urca la volanul mijloacelor de transport din categoria B

Bărbatul riscă amendă penală. Incidentul dat a fost înregistrat în punctul de trecere Leușeni, pe sensul de intrare în Republica Moldova.

Un tânăr conațional a achitat sute de euro pentru a avea dreptul de a se urca la volanul mijloacelor de transport din categoria B. Pentru fapta săvârșită bărbatul riscă amendă penală. Incidentul dat a fost înregistrat în punctul de trecere Leușeni, pe sensul de intrare în Republica Moldova, se arată într-un comunicat emis de către Polția de Frontieră.

La data de 3 octobrie în calitate de pasager al unei mașini de ocazie se afla un cetățean moldovean, în vârstă de 21 de ani. Din primele cercetări s-a aflat că toate persoanele, aflate în autovehicul, veneau din Germania. Acționând conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au dispus verificări suplimentare.

Drept urmare, în portmoneul unui călător a fost depistat un permis de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile moldovenești. În urma examinărilor s-a constatat prezența semnelor de falsificare.

Conform celor depistate, tânărul a comunicat că deși a studiat la o școală auto a apelat la serviciile unei persoane, identificată pe rețelele de socializare, pentru a-și perfecta permisul. A oferit în schimb 800 de euro.

În repercursiune, documentul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei. Polițiștii de frontieră din Direcția regională Vest continuă cercetările sub toate aspectele legale până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture