A ÎNCERCAT SĂ MITUIASCĂ UN POLIŢIST, DAR NU IA REUŞIT

Un polițist al Inspectoratului de Poliție Bălţi a denunțat tentativa unui bărbat, care a încercat să-l mituiască pe acesta, oferindu-i 600 de lei.

În schimbul banilor, bărbatul solicita să nu fie atras la răspundere contravenţională pentru acţiunile de huliganism şi violenţă comise de acesta în raport cu un alt bărbat.

Bărbatul a fost reținut ieri, în timp ce transmitea banii, de procurorii din cadrul Serviciului „Nord” al Procurorii Anticorupție şi ofițerii Direcţiei combaterea corupţiei a Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI în biroul de serviciu al polițistului.

Procurorii Anticorupție au intentat o cauză penală. Dacă va fi dovedită vinovăția acestuia, bărbatul riscă până la şase ani de închisoarea și o amendă de până la 80.000 de lei.

Potrivit datelor SPIA, acesta este al doilea polițist din mun. Bălți care în ultimele 2 luni declară actele de corupție.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture