A încurcat transportul public și nu cunoștea cum să ajungă acasă. INSP a venit în ajutorul unui copil de a-și găsi mama

Un copil de 7 ani, a fost depistat pe strada Aerodromului din municipiul Bălți, de angajații INSP.

0

În timp ce patrulau în unul din sectoarele orașului, angajații INSP, au observat copilul, care se plimba, pe marginea carosabilului vizibil speriat și agitat.

Inspectorii Direcției Patrulare Nord, nu au ezitat nici o clipă, apropiindu-se de minor, acesta le-a comunicat, că se întorcea de la școală, dar a încurcat transportul public, s-a rătăcit și nu cunoaște direcția de deplasare spre domiciliu. În urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de patrulare, la scurt timp au fost stabilite datele de contact ale mamei și domiciliul acesteia.

Inspectorii de patrulare au condus minorul acasă, fiind preluat de mama sa. În acest context Inspectoratul Național de Securitate Publică îndeamnă repetat părinții să nu-și lase copii nesupraveghiați. Mai ales ținând cont de faptul că suntem în perioada rece a anului, ziua fiind mai scurtă și temperatura aerului scăzută, fapt ce ar putea duce la consecințe grave.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture