A rămas fără cadou chiar în punctul de trecere. Proprietarul a declarat că a primit în dar motocicleta de la o rudă din Germania

Incidentul dat s-a produs, în seara zilei de 21 octombrie curent, în punctul de trecere Leușeni.

0

A primit un scuter în dar, însă polițiștii de frontieră l-au indisponibilizat deoarece numărul caroseriei nu coincide cu datele din certificatul de înmatriculare. Incidentul dat s-a produs, în seara zilei de 21 octombrie curent, în punctul de trecere Leușeni.

“Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a prezentat la controlul de frontieră un șofer moldovean de 52 de ani, domiciliat în raionul Hîncești. Bărbatul se afla la volanul unui automobil ce tracta un autovehicol cu două roți de marcă Tauris, pe care urma să-l înmatriculeze pe teritoriul țării. În timpul verificărilor actelor, polițiștii de frontieră au avut unele suspiciuni asupra caracterelor ștanțate pe șasiul scuterului. În urma cercetărilor amănunțite s-a stabilit că anumite simboluri ale codului VIN au fost modificate”, se arată într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră.

În cadrul audierilor proprietarul a declarat că a primit în dar motocicleta de la o rudă din Germania. În ce privește modificarea numărului caroseriei nici nu bănuia.

La momen urmează să fie efectuată expertiza tehnică pentru elucidarea circumstanțelor. Astfel mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere Leușeni unde se va afla până la finalul anchetei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture