A SUSTRAS UN TELEFON MOBIL, IAR ACUM RISCĂ ÎNCHISOARE DE PÂNĂ LA 2 ANI

24

Un adolescent în vârstă de 19 ani a apelat la Inspectoratul de Poliție Bălți după ce i s-a sustras telefonul mobil. Incidentul a avut loc în ziua de 9 ianuarie în timp ce acesta se deplasa cu transportul public. Persoana care a săvârșit infracțiunea a fost identificată.

Potrivit ofițerului de presă a Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov este un bărbat în vârstă de 45 de ani, locuitor al municipiului Bălți. Acesta riscă o amendă în sumă de la 32,5 mii până la 42,5 mii lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 până la 240 ore or închisoare de până la 2 ani.

În scopul prevenirii cazurilor de victimizare şi în vederea asigurării pazei bunurilor personale, Inspectoratul de Poliție Bălți îndeamnă să nu afişați ostentativ obiecte de valoare, precum: lănţişoare, brăţări, telefoane mobile sai altele arătându-le persoanelor necunoscute. De asemenea țineți poşeta sau servieta sub braţul care este opus traficului, în această manieră hoţii prin smulgere nu vor putea acţiona.

Cmentariile sunt închise