Accident grav la Bălți. Un microbuz cu 6 oameni s-a ciocnit cu un automobil

Șase persoane au ajuns la spital, după ce un microbuz de pe ruta Soroca-Bălții, a fost implicat într-un accident rutier.

Incidentul a avut loc azi, 13 mai , ora 15.20 în satul Elizaveta str. Sorocii din mun. Bălți.

În accident au fost implicate două unități de transport, un Volksvagen Golf, dar și un microbus Mercedes cu pasageri de pe ruta Soroca-Bălți. În urma impactului șase persoane au ajuns la spital cu multiple traumatizme.

Potrivit Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat de aceasta. Potrivit martorilor oculari, vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul automobilului Volksvagen, care a esit pe contrasens și s-a lovit frontal cu microbuzul. Potrivit

Potrivit poliției victime nu au fost raportate. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat de aceasta.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture