Accidentul grav de la Bălți: șoferul riscă închisoare, iar o persoană rămâne la reanimare

Șoferul automobilului de marca Volkswagen, în vârstă de 50 de ani, care a provocat accidentul grav în satul Elizaveta riscă până la 7 ani de închisoare. Potrivit Inspectoratului de Poliție Bălți automobilul de marca Volkswagen, în circumstanțe necunoscute, a ieșit pe banda de sens opus și s-a tamponat frontal cu microbuzul de marca Mercedes, care avea 6 pasageri și se deplasa regulamentar.

Microbuzul implicat în accident circula pe ruta Soroca-Bălți și era condus de un bărbat de 53 de ani. În urma impactului șase persoane care se aflau în calitate de pasageri în microbus și două persoane din Volksvagen s-au ales cu diverse traumatisme, fiind transportate la spitalul municipal Bălți pentru îngrijiri medicale. Una dintre victimile impactului rămâne internată la reanimare. Este vorba despre o femeie în vârstă de 73 de ani, grav rănită, care era în calitate de pasageră în automobilul Volksvagen. Mihaela Petrov, purtătorul de cuvânt al spitalului clinic, ne-a spus că femeia a suferit un politraumatism. Ceilalți pacienți au primit tratament ambulator.

Ieri, 13 mai în satul Elizaveta din municipiul Bălți s-a produs un accident cu implicarea unui microbuz de pe ruta Soroca-Bălți, în urma căruia opt persoane au fost traumatizate.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture