Activiștii pentru drepturile animalelor sunt nemulțumiți de munca adapostului de câini

Problema animalelor fără adăpost de pe străzile orașului îi îngrijorează atât pe autorități, cât și pe cetățeni. Activiștii pentru drepturile animalelor cred că capturarea acetora se realizeaza inuman si incorect. Nicolai Grigorișin a menționat că, toate acțiunile cu privire la câinii vagabonzi sunt întreprinse în cadrul regulamentelor, de asemenea, a remarcat că dialogul și discuțiile comune cu privire la problemele emergente vor aduce mai multe rezultate decât critică.

În pofida muncii zilnice a colaboratorilor serviciului pentru prinderea câinilor și a angajaților adăpostului pentru animale, problema câinilor vagabonzi din oraș nu a fost rezolvată. Pe străzile orașului se plimbă turme de animale rătăcite, care pot ataca trecătorii. După cum a afirmat Nicolai Grigorișin, programul de capturare și sterilizare permite autorităților să se deplaseze în direcția corectă, dar pot exista unele deficiențe.

Viceprimarul a menționat că există o altă latură a problemei. Se întâmplă că reprezentanții organizațiilor de voluntari pentru protecția animalelor iau câinii din adăpost sub propria lor responsabilitate, după care eliberează animalele în stradă aceștia devenind din nou agresivi.

Nicolai Grigorișin a afimat încă o dată că autoritățile orașului sunt gata pentru un dialog constructiv cu activiștii pentru drepturile animalelor.

Activiștii pentru drepturile animalelor sunt nemulțumiți de munca adapostului de câini

Activiștii pentru drepturile animalelor sunt nemulțumiți de munca adapostului de câini

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 21. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture