ACTIVISTUL PARTIDULUI NOSTRU FELIX GRINCU AR PUTEA FI OMORÂT

Membrul Partidului Nostru, Felix Grincu care a fost plasat în arest la domiciliu vineri 18 noiembrie  pentru 25 de zile ar putea fi omorât. Declarația a fost făcută  de avocata Ana Ursachi în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune BTV. Potrivit ei ofițerii Serviciului de Informații și Securitate și procurori au reținut la mijlocul lunii septembrie un killer care intenționa să-l omoare pe Grincu.

Potențialul ucigaș a fost plasat  în arest în Penitenciarul nr.13. Ana Ursachi a precizat că Felix Grincu va fi plasat de asemenea în Penitenciarul nr 13 în urma deciziei care ar putea fi luată de magistrații Curții de Apel. Această își exprimă îngrijorarea față acțiunile nejustificate ale instanțelor  de judecată în privința activistului Partidului Nostru.

Amintim că  Felix Grincu a fost reținut joi seara în fața sediului  “Partidul Nostru”, la indicația procurorului Vitalie Cazacu într-un dosar penal, care a fost de trei ori închis de magistrații judecătoriilor Centru, Rîșcani, iar în 2013 Curtea Supremă de Justiție la achitat .

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture