Activitatea ilegală a unei săli de joc de cărți din Bălți, deconspirată de polițiști

La 25 decembrie curent, polițiștii din cadrul Direcției Investigații Nord a INI al IGP, cu sprijinul Batalionului cu Destinație Specială „Scorpion” al Departamentului Trupelor de Carabinieri, au deconspirat activitatea ilegală a unei săli de jocuri de noroc din Bălți.

0

Potrivit comunicatului emis de Poliția Republicii Moldova încăperea era amenajată drept cazinou, aceasta fiind luată în locațiune de la un agent economic.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au depistat o masă de poker, fișe de poker, cărți de jucat, dar și mijloace bănești în sumă de circa 25 de mii de lei.

Totodată la fața locului, polițiștii au legitimat 12 persoane, stabilindu-se că trei dintre acestea au antecedente penale.

La momentul actual sunt efectuate măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi atragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

Menționăm faptul că dacă vinovăția persoanelor va fi dovedită, aceștia riscă amendă de la circa 3.000 la 6.000 de lei, aplicată persoanei cu funcţie de răspundere sau amendă de la 6.000 până la 9.000 de lei, aplicată persoanei juridice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture