Administrația orașului le oferă medicilor hotelul municipal

Vești bune pentru personalul medical al Spitalului Clinic Bălți. După ce au fost asigurați cu transport gratuit la locul de muncă, primarul orașului a solicitat ca pentru angajații instituției medicale, care locuiesc în zonele apropiate ale orașului să fie pregătite camere de cazare în hotelul Bălți.

Decizia a fost luată, după ce directorul spitalului a anunțat că medicilor le este frică să meargă acasă, după ce au intrat în contact cu pacienții infectați cu COVID-19.

Medicii și personalul sanitar al Secției Boli Infecțioase vor putea rămâne pe noapte în hotelul municipal Bălți, pentru a nu-și pune familiile în pericol după turele de lucru sau dacă întârzie la ultimul autobuz spre localitatea din apropiere. Reamintim că mulți dintre angajații spitalului locuiesc în afara orașului. Renato Usatîi a spus că directorul Spitalului Clinic Serghei  Rotari i-a cerut să soluționeze această problemă. Potrivit acestuia, lucrătorilor le este frică să interacționeze cu rudele lor după contactul cu pacienții infectați de coronavirus sau nu reușesc la ultimul autobuz spre casă din cauza unei întârzieri la serviciu.

Reamintim, de asemenea, că autoritățile locale au oferit transport gratuit pentru lucrătorii medicali ce locuiesc în alte localități, până la locul de muncă și spre casă.

Бельцкую гостиницу предоставят медикам

Бельцкую гостиницу предоставят медикам

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 8. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture