AJUTOR PENTRU PERIOADA RECE A ANULUI

Persoanele care nu pot beneficia de ajutorul de stat, pentru perioada rece al anului se pot adresa primăriei mun. Bălți. Despre acesta a spus Șefa Direcției Asitență Socială și Protecției Familiei, Veronica Munteanu din cadrul emisiunii „Лицом к лицу”, la postul de televiziune BTV.

„Prima condiție este că persoanele nu pot beneficia de ajutor pentru perioada rece de stat, numai, cu acestă condiție se pot adresa la primărie după ajutor social.”

Veronica Munteanu, a precizat că persoanele care au depus cerere pentru ajutorul social din partea primăriei li se calculează venitul familiei. Aceștia nu trebuie să aibă un venit de peste o mie cinci sute de lei.

În caz că venitul familiei este mai mare de o mie cinci sute de lei, persoanele nu pot beneficia de ajutor social pentru perioada rece al anului, din bugetul Primăriei orașului Bălți.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture