Ajutorul de la Agenția Turcească TIKA repartizat bălțenilor

Cutiile cu produse alimentare oferite de poporul turc sunt repartizate bălțenilor. În special oamenii s-au bucurat de măștile dezinfectantul cu care au fost suplinite cutiile în acest an. Pentru că majoritatea beneficiarilor sunt țintuiți la pat, au ridicat cutiile copiii acestora. Direcția Asistență Socială din cadrul primăriei susține că coletele reprezintă un suport considerabil pentru beneficiari.

Cele 750 de cutii cu produse alimentare oferite de Agenția Turcească pentru Colaborare și Coordonare din Republica Moldova (TIKA) sunt repartizate beneficiarilor. Potrivit direcției Asistență socială și protecția familiei din cadrul primăriei, zilnic vin să-și ridice cutiile circa 100 de persoane. Bălțenii au apreciat suportul primit. În special au fost mulțumiți de măștile de protecție și dezinfectant, cu care au fost suplinite sacoșele. Asta pentru că prețurile la acestea sunt exagerate.

Unii au venit să ridice cutiile pentru părinții lor, care acum sunt țintuiți la pat.

Această bătrânică pentru prima dată beneficiază de suportul oferit de poporul turc. Datorită produselor primite acum, vor reuși să reducă un pic din cheltuieli.

Lilia Demianinco, specialist principal al direcției generale asistență socială și protecția familiei, spune că oamenii pleacă acasă cu zîmbetul pe buze.

Amintim că de la începutul pandemiei create de infecția COVID-19, acesta este al doilea ajutor primit de bălțeni din partea poporului turc.

Ajutorul de la Agenția Turcească TIKA repartizat bălțenilor

Ajutorul de la Agenția Turcească TIKA repartizat bălțenilor

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 29. Mai 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture