Alte 94 de persoane s-au imunizat. Centrul de vaccinare din Piața Centrală își sistează temporar activitatea

În cadrul maratonului de vaccinare, lansat la Bălți s-au imunizat circa 400 de persoane. În fiecare zi de duminică, pe teritoriul Pieții Centralea activat un centru de vaccinare anti-Covid-19.  

Rodiucova a anunțat, că în următoarele câteva săptămâni, acest punct de vaccinare își va suspenda activitatea. Doritorii se pot adresa la centrul de vaccinare din incinta Spitalului Clinic Republican sau la medicul de familie. Procedura de vaccinare nu necesită mult timp; trebuie să aveți cu dumneavoastră buletinul de identitate.

Serghei Rotari spune că doar prin vaccinare populația va învinge pandemia.

Șeful pieței centrale din Bălți consideră că acest punct de vaccinare este necesar, în primul rînd pentru angajații pieții. El spune că deja s-a vaccinat și îndeamnă prietenii să nu creadă zvonurile despre vaccin și pandemie.

Situația epidemiologică din Bălți precum și în întreaga țară se agravează de la o zi la alta. Medicii atenționează, că toți pacienții internați cu Covid-19, nu au fost vaccinați.  Duminica trecută, 94 de persoane s-au imunizat împotriva coronavirusului la punctul de vaccinare din piața centrală din Bălți.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture