Ambasadorii UE în vizită la Bălți. Renato Usatîi a vorbit în limba engleză

Astăzi, 19 mai, ambasadorii Statelor Membre ale Uniunii Europene au efectuat o vizită la Bălți. Din start diplomații s-au întîlnit cu administrația publică locală a orașului. Aceștea au fost întâlniți cu pâne cu sare, iar primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi a discutat cu ambasadorii în limba engleză. Edilul a mulțumit Uniunii Europene pentru finanțarea proiectelor implimentate la  Bălți.

La rîndul său Peter MICHALKO, ambasadorul Uniunii Europene a menționat, că în cadrul vizitei sale, alături de ambasadorii țărilor membre ale UE, vor discuta despre viitoare proiecte necesare, pentru îmbunătățirea nivelului de trai al oamenilor din Moldova, inclusiv din municipiul Bălți.

Peter MICHALKO, ambasadorul Uniunii Europene, se află într-o vizită în municipiul Bălți alături de ambasadorul Poloniei, Franței, Suediei, Republicii Cehe, al Austriei și Consulul General al României la Bălți. Diplomații vor participa la o serie de evenimente și se vor întîni cu oamenii din localitate.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture