Slujitorii Mitropoliei Basarabiei au donat 25 mii de lei pentru medicii din Bălți

Acum când medicii, care sunt în prima linie cu COVID-19, tot mai mulți dau dovadă de mobilizare și vin în susținerea acestora. Episcopia Bălți a Mitropoliei Basarabiei a donat Spitalului Clinic din oraș 25 de mii de lei și câteva lăzi cu fructe. Potrivit episcopului Antonie s-au colectat bani nu doar pentru această instituție. Ce ajutor au mai oferit slujitorii bisericii aflați in continuare.

Donațiile pentru medicii din oraș implicați în lupta cu COVID-19 continuă. Episcopia de Bălți a Mitropoliei Basarabiei a oferit instituției 25 de mii de lei adunați de la slujitorii bisericilor. Mai mult decât atât aceștia au adus și câteva lăzi de fructe pentru personalul medical și pacienți. Potrivit Episcopului Antonie colectarea de bani a început odată cu ziua în care Secția Boli Infecțioase a Spitalului Clinic a început să primească pacienți cu COVID-19.

Slujitorii Mitropoliei Basarabiei au venit și în susținerea Centrului pentru Sănătate Publică din oraș. Aceștia au făcut o donație de 5000 de lei pentru instituție. Și vor asigura cazarea unui virosolog din Chișinău, sosit în Bălți, pentru a ajuta medicii, care vor preleva probele pentru COVID-19.

Episcopul Antonie susține că nu vor rămâne indiferenți nici în continuare.

Reamintim că acum o săptămână Eparhia de Bălți și Fălești, în frunte cu episcopul Marchel a donat Spitalului Clinic din Bălți puțin peste 5000 de lei.

donațiemediciimitropolia basarabieiБельцы