Crimă odioasă la Bălți: doi suspecți au fost reținuți

Un bărbat a fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă din cartierul Slobozia a orașului Bălți . Victima este un locuitor al municipiulu în vârstă de 57 de ani. Corpul neînsuflețit a fost găsit de o cunoștință care a și sunat la poliție în dimineața zilei de 6 aprilie. În urma măsurilor de investigație, oamenii legii au arestat doi suspecți locuitori ai orașului.

La Bălți, pe 6 aprilie, într-o casă privată din cartierul Slobozia a avut loc o crimă odioasă . Trupul unui bărbat în vârstă de 57 de ani cu numeroase răni a fost descoperit de un cunoscut care a sunat la poliție. Potrivit martorului ocular, el a decis să meargă după țigări la victimă  și a observat că poarta și ușa casei erau deschise. Iar proprietarul se afla pe podea într-o băltoacă de sânge.

Potrivit poliției, bărbatul care a sunat la 112 a spus că a găsit cadavrul într-o casă privată de pe strada Iablocicov.

În urma măsurilor de investigații, doi suspecți au fost identificați și reținuți. Pe hainele lor au fost găsite urme evidente de comiterea infracțiunii. Un cuțit cu urme de sânge a fost găsit la locul crimei, precum și mai multe obiecte cu urme de sânge ale victimei. Persoanele reținute sunt doi bălțeni, anul nașterii 1984 și 1969.

Crimă odioasă la Bălți: doi suspecți au fost reținuți

Crimă odioasă la Bălți: doi suspecți au fost reținuți

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 6. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture