Antiexemplu chiar de la președinte: Igor Dodon și-a scos familia la plimbare

Președintele Igor Dodon și-a scos ieri familia la plimbare. Și asta în ciuda îndemnului atât de mediatizat în ultima perioadă de a sta acasă.

Șeful statului a publicat o poză pe pagina sa de Facebook. în care apare soția sa și unul dintre băieți.

„Un pic de respiro și o scurtă plimbare în această perioadă strictă de izolare și carantină. Azi am ajuns mai devreme acasă și i-am scos pe ai mei puțin la aer. Instituțiile statului fac tot posibilul să combatem epidemia și să vină cât mai curând momentul când cetățenii se vor putea bucura din plin de primăvara frumoasă de afară. Încă puțin trebuie să rezistăm, ca să revenim cu toții la ritmul obișnuit de viață și să avem toată libertatea de care am avut parte cândva”, a comentat Igor Dodon.

Unii internauți i-au amintit președintelui de restricțiile impuse în legătură cu pandemia de COVID-19:

„Păi s-a spus să stăm în case, afară mai mult de trei persoane în grup să nu fie, parcurile strict interzise. Noi trebuie să ne supunem ordinului și dvs îl evitați, corect am înțeles?”; „Stăm în casă, nu”; „Știu că nu voi primi răspunsul la întrebarea mea…dar suntem în carantină, stăm în casă nu???? Noi nu am ieșit cu copii de 18zile!! Dvs ne dați exemplu, atunci mulți vor spune, la o plimbare se poate… În ritmul ăsta, vom sta în case mai mult decât am preconizat”.

Sursa: jurnal.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture