ATACATORUL DIN BĂLŢI CARE ȘI-A LĂSAT VICTIMA FĂRĂ CUNOȘTINȚĂ ESTE CĂUTAT DE POLIȚIE

Poliția s-a autosesizat pe marginea incidentului de vineri, 22 iulie, când un bărbat a fost lovit în plină stradă de către un trecător. Totul s-a întâmplat pe strada Kiev din municipiul Bălți. Din imaginile video, publicate de magazinul Slaider, se vede cum  atacatorul îi aplică victimei o lovitură cu pumnul, acesta cade la pământ și rămâne nemișcat preț de câteva minute. 

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Olga Bejenaru, în prezent se întreprind toate măsurile pentru a stabili identitatea atacatorului.

Martorii care au văzut momentul incidentului spun că ar fi vorba despre un conflict între trei persoane. Aceștia mergeau împreună când a început cearta.

Toți cei care dețin informații despre cele întâmplate sau au recunoscut făptașul, sunt rugați să sune la numărul de telefon 902 sau 23123476.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture