AU EVADAT PENTRU O ORĂ ÎN LUMEA TEATRULUI

Actorii Teatrului Național „ Vasile Alecsandri” din Bălți au avut vineri 8 aprilie 15 spectatori speciali. Este vorba despre deţinuţii Penitenciarului numărul 11 din oraș, care s-au bucurat de spectacolul „Ultima șansă”. Reprezentanții instituției de detenție spun că această vizită la teatru are drept scop promovarea integrării sociale a persoanelor private de libertate.

Unele persoane care au urmărit piesa au menționat că au pășit pentru a doua oară pragul instituției de cultură. Printre acestea este și Bahna Olga, care se află în detenție de trei ani.

După ce a urmărit cu multă atenție piesa „ Ultima șansă”, Olga a rămas copleșită de emoții.

Un alt deținut care a fost impresionat de această piesă este și Ion Rusu. El spune că datorită comportamentului său exemplar, a reușit să evadeze din celulă pentru a da ochii cu lumea teatrului.

Aceasta nu este prima ieșire a deținuților din penitenciar. Acum o săptămâna, șase deținuți au avut parte de o excursie în incinta Muzeului de Istorie și Etnografie, unde s-au familiarizat cu istoria orașului.

REPORTER: IRINA BAXAN
OPERATOR: VLADIMIR TATARCIUC
MONTAJ: IURIE BOLD

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture