Aur pentru Bălți la Campionatul European de kickbox

În perioada 28 – 30 mai, în orașul Karlovac, Croația, a avut loc turneul european de kickboxing. În cadrul campionatului au participat peste 1.713 sportivi din 21 de țări. Cu sprijinul președintelui Federației Naționale de Kickboxing, s-a format o echipă, care să reprezinte Moldova. În clasamentul general, echipa națională a adunat rezultate de invidiat: 19 medalii de aur, 14 de argint și  27 de bronz. În echipa națională au fost incluși 9 sportivi din Bălți. Elevii clubului sportiv „ADRENALIN GYM” și Școlii Sportive ,,Boris Petuhov” au câștigat nouă medalii: una de aur, trei de argint și 5 de bronz.

Medalia de aur îi aparține lui Nikita Guranda, cele de argint lui Dumitru Snegur, Ian Dudun și Ilie Horneț, iar bronzul a fost cucerit de Vadim Misac, Maxim Rotari, Artiom Damian, Vladislav Stroescu și Alexandru Coțofana.

În perioada 20-22 mai la Fălești, a avut loc Cupa Moldovei de Kickbox, unde a participat echipa din Bălți, formată din elevii școlii sportive ,,B. Petuhov”,  cluburile ,,Adrenalin” și ,,Mangust”. Bălțenii au câștigat 6 medalii de aur, 6 de argint și 14 de bronz. Din cele 15 echipe participante la turneu, Bălțiul a ocupat locul 3.  După cum a remarcat Stanislav Cornei, în ciuda programului încărcat cu turnee și campionate, băieții au demonstrat că sunt una dintre cele mai bune echipe în acest domeniu.

Sportivii sunt pregătiți de antrenorii:Stanislav Cornei, Alexandru Tanaseiciuc, Denis Dvorețchii și Veaceslav Ermoliuc.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture