Autoritățile au eșuat în lupta cu COVID-19

Autoritățile au eșuat în lupta cu COVIDUL. Acest lucru este demontrat de numărul mare de infectați în rândul lucrătorilor medicali, care din cauza unei echipări corepunzătoare și cu echipamente de calitate, reprezintă focare de infecție pentru toți pacienții nu doar cei tratați de coronavirus. De această părere este Ștefan Gligor, care a comentat normele întreprinse de autorități pentru a învinge epidemia.

În condițiile de carantină și numărului mare de lucrători medicali infectați cu COVID-19 în țară, toți medicii chiar și cei care nu tratează implicit bolnavii de coronavirus trebuie să fie echipți conform protocolului COVID-19. De această părere este avocatul Ștefan Gligor. Afirmațiile au fost făcute în contextul în care tot mai mulți angajați din sistem s-au îmbolnăvit în ultimele săptămâni. Gligor este de părerea că numărul de infectări a crescut din motiv că medicii nu sunt echipați corespunzător.

Astfel medicii pot fi singuri surse de infeție, susține Ștefan Gligor.

Gligor este de părere că autoritățile au eșuat în lupta cu COVID-19.

Conform datelor oficiale peste 240 de lucrători medicali din țara noastră sunt infectați cu COVID-19. Acest număr reprezintă 30% din totalul de infectați până la data de 7 aprilie.

Autoritățile au eșuat în lupta cu COVID-19

Autoritățile au eșuat în lupta cu COVID-19În condițiile de carantină și numărului mare de lucrători medicali infectați cu COVID-19 în țară, toți medicii chiar și cei care nu tratează implicit bolnavii de coronavirus trebuie să fie echipți conform protocolului COVID-19. De această părere este avocatul Ștefan Gligor

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 7. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture