Șoferii amendați pentru troleibuzele pline cu pasageri. Administrația întreprinderii va merge în judecată

Pentru încălcarea regulilor pe parcursul stării de urgență, mai mulți șoferi ai Î.M. ,,Direcția de Troleibuze din Bălți”  au fost amendați. Valoarea amenzii este de 22 500 lei. Întreprinderea municipală nu este de acord cu procesele întocmite și spun că vor contesta amenzile la instanță.

Despre aceasta a anunțat, directorul întreprinderii Serghei Avramenco. El a explicat că șoferii au fost amendați pentru depășirea numărului necesar de pasageri în transport. Totuși, susține Avramenco însăși oamenii nu respectă cerințele șoferului și a carabinierilor. Aceștia urcă în troleibuz, deși locuri libere nu mai sunt.

Nicolai Grigorișin a propus ca această problemă să fie pusă în discuția la Ședința Comisiei pentru Situații Excepționale. Posibil regulile privind călătoriile cu transportul public vor fi înăsprite. Fluxul de pasageri și numărul lor în unitățile de transpoort ar trebuie monitorizat de carabinieri.

Reamintim că acum o săptămână la Bălți, măsurile de carantină au fost înăsprite din cauza răspândirii COVID-19 în țară. Au fost incluse restricții și pentru transportul public. Numărul pasagerilor este acum monitorizat de carabinieri. Este interzisă transportarea pasagerilor în picioare. În troleibuze, accesul și ieșirea din salonul vehiculului  are loc doar printr-o ușă. Carabinierii trebuie să monitorizeze respectarea restricțiilor în orele de vârf: între 7 și 9 dimineața și, după masă, între orele 16.00 și 18.00.

Водителей оштрафовали за переполненные троллейбусы

Водителей оштрафовали за переполненные троллейбусы«Троллейбусное управление» намерено обратиться в суд

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 7. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture