Avertisment legat de disparițiile tinerilor din Moldova

Internauții bat alarmă. O postare pe facebook a unei tinere din Chișinău a fost distribuită de mai bine de 1.000 de utilizatori, în care aceasta vine cu un avertisment în contextul dispariției din ultimul timp a fetelor.

Am primit un apel recent și am auzit o istorie care m-a făcut să-mi fie frică să merg acasă singură! O cunoscută a noastră mergea acasă și se apropie de ea un copil, îi cere un leu. Ea refuză, dupa aia el o roagă sa îl petreacă nu știu unde, iar ea, la fel, refuză. Apoi observă că după ea merge o mașină încet! În final, a ajuns cu bine, dar întâmpinați-vă oamenii apropiați- e o schemă bine cunoscută în Ucraina și Rusia: un copil vă ademenește într-un loc unde deja sunteți așteptați de maturi cu scopuri malefice!!!! Fiți atenți!”, se menționează în postare.

Amintim că o tânără din Chișinău, studentă la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Gabriela Pătrașcu nu este de gasit. După mai bine de o săptămână, poliția spune că este în căutarea fetei, chiar dacă nu are niciun indiciu.

Părinții, rudele, prietenii, dar și persoane necunoscute au pornit zilele trecute în propria căutare. Au cutreierat parcurile din sectorul Rîșcani, acolo unde tânăra obișnuia să se plimbe, dar fără niciun rezultat.

Potrivit Inspectoratul General al Poliției, de la începutul anului au fost înregistrate 25 de cazuri de dispariție a oamenilor. Dintre care, doar o singură persoană nu a fost găsită.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture